ManşetSpor

Bodrumspor Dolu Dizgin

3. Maçını 3 golle Geçti

 

Ligde ilk 2 maçını kazanarak güzel bir başlangıç yapan Bodrumspor, 3’üncü maçında Ergene Velimeşspor’u da yenerek 3’te 3 yaptı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk iki maçını da kazanarak 6 puan toplayan Bodrumspor, 3’üncü hafta maçında Ergene Velimeşespor’u konuk etti.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan maçta 3 puanı 3 golle alan ve puanını 9’a çıkaran yeşil beyazlılar, haftayı Lider Sivas Belediye ile aynı puanla 2. sırada kapadı.

Maçın önemli anları şu şekilde;

Maçın 12. dakikasında gelişen Bodrumspor atağında Halil İbrahim’in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla auta çıktı. 25’te Yekta’nın ceza sahası dışından vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0

43’te Bodrumspor’un kullandığı kornerde Burhan kaleci Ahmet’le karşı karşıya kaldı, fırsatı değerlendiremedi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

47’de gelişen Bodrumspor atağında ikinci yarıda oyuna giren Harun’un sağ kanattan ortasında defansa ve kaleciye çarpan top Samet’in önünde kaldı. Samet’in vuruşu skoru 2 – 0 yaptı.

66’da Süleyman’ın ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta top az farkla auta çıktı.

77’de Celal’in yerine oyuna giren Omar, 1 dakika sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu kaleciden döndü, Adem tamamladı: 3 – 0 ve maç bu skorla sona erdi.

Haber: kenttv.net

Kayapınar escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu