Foto GaleriManşetMekan

Boğaz Çocuğu Hizmetinizde

İstanbul'u Boğaz'dan Keşfedin

 

İstanbul Boğazı’nda yıllardır tekne organizasyonu başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Boğaz Çocuğu.
Günün, haftanın, ayın veya yılın hangi zamanı, hangi saati olursa olsun Boğaz Çocuğu Boğaz Turu organizasyonu konseptlerinden birini seçebilir, kendinize ve sevdiklerinize özel Tekne Kiralama ile bir İstanbul Boğazı Hatırası armağan edebilirsiniz.

Özel günleriniz için çeşitli organizasyonların gerçekleştirildiği, kısa boğaz turlarının yapılabildiği, sevdiklerinize özel sürprizler organize edebileceğiniz eşsiz fırsatla için https://www.bogazturu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Covid-19 virüs salgını sonrası sosyal ve ekonomik yaşamdaki sınırlamaların kademe kademe kaldırılmasıyla birlikte İstanbul halkı tarafından en çok sorulan soru boğaz turu açık mı oldu.
Covid-19 virüs salgını nedeniyle ekonomik ve sosyal yaşamda getirilen sınırlamalar sahillerde yürüyüş dahi yapmanın yasaklanmasına kadar genişletilmişti. İstanbul’lular için yoğun stres altında geçen yaşamlarında rahat bir nefes almak için en cazip yer olan boğaz sahillerine gitmenin de yasaklanmasının insanları çok ama çok bunalttığını net olarak söyleyebiliriz.

Covid-19 virüsünün ülkemizde kontrol altına alınmaya başlamasıyla birlikte İstanbul halkının Google arama motorunda en çok “Boğaz turu açık mı” aramasını yaptıkları tespit edildi. Türkiye genelinde hizmet veren ticari yatlar için getirilen seyir yapma yasağının 1 haziran 2020’den itibaren kaldırılmasıyla birlikte Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon firması olarak lüks yatımızda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak saatlik ve günlük yat kiralama hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 12 ay boyunca boğaz turu yapmak için şirketimizden özel yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu