GündemKültür SanatManşet

AKYARLAR TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KALEDE KONSER VERDİ

Akyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme DerneğiAkyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği (AK-DER) Türk Müziği Topluluğu Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Yaz kış Bodrum Akyarlarda çeşitli etkinlikler yapan dernek Nesrin Körükçü önderliğinde Türk Sanat Müziği çalışmaları yapılıyor.

Çetin Kürkçü’nün sunduğu ve konuk sanatçı olarak katıldığı konserde bir konuşma yapan Akyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme Derneğinin Başkanı Erbul Karaman “Derneğimizde Türk Sanat Müziği Topluluğunun yanında Türk Halk Müziği Topluluğu da var. Bununla birlikte derneğimizin bulunduğu yerde yıl içerisinde dikiş kursları, yoga dersleri, kumaş boyama dersleri gibi çalışmalar yapıyoruz. Bunları da kendi salonumuzda sergileyerek bütün arkadaşlarımızın onurlandırıyoruz.  Çini ve resim çalışmalarımız var. Akyarlar 16 kilometrelik bir kıyısı olan bir … Bu sahillerimizde çok güzel koylarımız var. Çok güzel balık restoranlarımız var. Biraz sonra koromuzdan çok güzel parçalar dinleyeceğinizi ve zevk alacağınızı umuyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Nesrin Körükçü yönetiminde yaklaşık 2 saat konser veren Türk Müziği Topluluğu seslendirdikleri eserlerle dinleyenlerinin beğenisini kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu