ManşetSiyaset

Bahattin Kul İstifa Etti

MHP Bodrum İlçe Başkanı Görevi Tüzük Gereği Bıraktı


MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevini bıraktığını paylaştı.

Yaptığı açıklamada taşıdığı meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı görevlerinin bir arada ifa edilmesinin tüzük açısından uygun olmadığını ifade eden Bahattin Kul, o günkü şartlarda MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini, genel merkez ve il başkanlığı tarafından belli bir süre götürmesi talebiyle yaptığını ifade ederek görevinden ayrıldığını aşağıdaki şu ifadelerle açıkladı:

“6 Eylül 2020 tarihinde yapılan Kongre sonucunda, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmakta idim..

Bilindiği üzere; Mart 2019 yerel seçimleri sonucu, MHP Bodrum ilçe Başkanlığı adına, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği görevimde devam etmekte iken..

MHP Genel Merkezimizin, “Tüzüğünde yer almayan” önemli bir konu olan bu durum, tarafıma; “şimdilik iki görevi bir arada yürütebilirsin. Fakat, ilerleyen zamanlarda aksi yönde bir talep gelir ise, konuya dair görevlerinden birini tercih ederek devam edeceğim” hususu, özellikle söylenmişti..

Yaklaşık, 10 gün önce bu önemli hususa dair, “Seçim Yapmam” konusunda; Genel Merkezimizce, Muğla İl

Başkanımız Sn. Mehmet Korkmaz Bey’e, sonrasında da, Sn. İl Başkanımızda bana durumu iletmişlerdi..

25.10.2021 tarihinde; kararımı vermiş ve bu durumu bir dilekçe ile Muğla İl Başkanlığımıza cevaben; Bodrum Belediye Meclis Üyeliğimin ve Üst Kurul Üyeliğimin Devamına yönelik..”

Gerek işlerimizin yoğunluğu, gerek ise Bodrum İlçe Teşkilatımızın da, daha dinamik bir bir yapı ile yeniden yapılandırılmasının, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na yararlı olacağına dair düşüncelerimin oluşmuş olması neticesinde, Bodrum İlçe Başkanlığı görevimden “istifa” etme kararımı, Muğla İl Başkanımız Sn. Mehmet Korkmaz Bey’e iletmiş idim..

Bu gün itibari ile “MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulumuzun “FESHİ” kararı, beklediğimiz doğrultuda, tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır..

Görev yaptığım, MHP Bodrum İlçe Başkanlığım süresince, desteklerinden ötürü; başta ailem olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerime, Mahalle Temsilcisi arkadaşlarıma, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki yetkililerimize, partimize gönül vermiş, bizleri uzaktan yakından destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

MHP’nin kural ve kaidelerine yakışır şekilde; Bodrum Belediye Meclisinde, Bodrum ve Bodrum’da yaşayan tüm halkımızın yararına olabilecek her türlü görüş ve düşüncelerimizi ifade etmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum..

Yüce Allah, yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Saygılarımla…”

alanya escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu