GündemManşet

HSK ÜYELERİNE VEDA

HSYK VEDA-BodrumGörev süreleri sona eren Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyelerine, yaklaşık 10000 Hakim ve Cumhuriyet Savcısının üyesi olduğu Yargıda Birlik Derneği yönetimi tarafından, Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ’ın da katılımlarıyla, Ankara’da organize edilen iftar yemeğiyle veda edildi.

Yargıtay ve Danıştay Üyesi olarak görevlerine devam edecek olan HSK Üyelerine, 2.5 yıllık görev sürelerindeki özverileri, üstün başarıları ve emekleri nedeniyle teşekkür edilen ve de birlik mesajlarının güçlü bir şekilde yinelendiği programda, Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığında nöbet değişiminin de gerçekleştiği, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet’in Dernek Başkanlığı görevini devraldığı öğrenildi.

Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış İlişkiler Sorumlusu olan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman da, Dernek üyeleri adına HSK Üyeliği sona eren İsa Çelik’e bundan sonraki vazifesinde başarı, sağlık ve mutluluk dilekleriyle, plaket takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu