ManşetSiyaset

MHP’li Adaylar Partililerle Buluştu

Milletvekili Adayı Ünlü Oyuncu Balcı, Tüm Oylara Talip

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Muğla Milletvekili Adayları  Özlem Balcı,  Ertuğrul Avcı,  Mevlüt Kiriş,  Abdülkadir Tekin,  Şevket Tokur,  Hilmi Başpınar  ve Neslihan Doğangül Önder , MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat’la birlikte, Marmaris İlçe Teşkilatında partililerle buluştu.

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve partililerin katıldığı toplantıda, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat  aday tanıtımı öncesi yaptığı konuşmada; “Cumhur ittifakı yüzde 55’ lerle, yüzde 60’larla tekrar yoluna devam edecek.  Millet ittifakının her ne kadar masada resmi olarak bulunmasa da bir HDP, onların ittifak ortağıdır. Gözünüzü kapatın bir hayal edin, olmaz da. Faraza diyelim bunlar geldi iktidar oldu. İçişleri bakanlığını kime vereceğiz, bir HDP milletvekiline verdiğinizi düşünebiliyor musunuz? Adalet Bakanlığını bir FETÖ’cü birisine teslim ettiğini düşünebiliyor musunuz? Ülkenin nereye gidebileceğini, tekrar ne hale gelebileceğini düşünebiliyor musunuz? Hakikatten sayın genel başkanımız bu iş bekaa meselesi derken, bir zamanlar insanlar, bunu anlamadılar. Ama 15 Temmuz sonrasında neler yaşandığını biliyorsunuz. Gül Bülbül’e, Karga çöplüğe götürür.” dedi.

MHP’li Balcı Chp Ak Parti İyi Parti ve HDP’nin Oylarına Da Talip

MHP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Fethiyeli   ünlü TV ve Sinema oyuncusu Özlem Balcı çocukluğundan beri MHP sevdalı olduğuna dikkat çektiği konuşmasında; “CHP’nin, İYİ partinin, AK partinin ve HDP’nin oylarına da talip olduğunu söyleyerek,”Ülkemizde Kürt sorunu yok, terör sorunu var. Kürt kardeşlerimizin yanımızda olacağını, özellikle Marmaristen takipçim olup bana yazanlar var, biliyorum.” dedi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu