GündemManşetSpor

EN BÜYÜK TURNUVA OLACAK

Bodrum-bilardo turnuvasıTürkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi ve Akademi Bilardo’nun işletmecisi Hasan Pamuk’un girişimleriyle Bodrum’da gerçekleştirecek turnuva, bugüne kadar Bodrum’da yapılacak en büyük bilardo turnuva özelliğini de taşıyor.

Turnuva hakkında açıklamada bulunan Hasan Pamuk şöyle konuştu:

“Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi olarak başkanım Ersan Ercan’dan Bodrum’un bilardoyla büyük bir turnuvada buluşması için bu turnuvayı talep ettik. Sağolsun bizi kırmadılar. Hala sponsor bulamamama rağmen bu turnuvayı yayınladı. Gençler, bayanlar ve Türkiye’nin dinamik ligi olmak üzere 450 sporcu mücadele edecek . Bodrum’da bugüne kadar Türkiye Şampiyonası dahil pek çok organizasyon yaptık. Kent Tv vasıtasıyla yapılan haberlerden bunu halkımız bilir. Oğuz Poyraz ve ekibine bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Bodrum’da yapılan turnuvaların en büyüğü olacak.”

Geçtiğimiz aylarda 1170 Sporcu katılımı ile Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nın dünyanın gelmiş geçmiş en geniş katılımlı bilardo turnuvası olarak tescil edildiğini ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girildiğine değinen Pamuk, bu turnuvada başarılı olunması durumunda Mart ayındaki turnuvayı Bodrum’a getirerek bu rekoru Bodrum’da yenilemek niyetlerinin olduğunu anlattı. Pamuk sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu turnuvada, Dünya kupası sahipleri, dünya şampiyonları, Avrupa şampiyonları yani bütün milli bilardocularımız  mücadele edecek. Halkımız bu şampiyonları izleme şansı bulacaklar. Bundan önceki etapta 1170 kişiyle dünyanın gelmiş geçmiş en büyük katılımlı turnuvasını organize ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na girdik. Şu anda bu rekorlar bizde. Eğer bu turnuvayı başarılı bir şekilde bitirebilirsek Mart ayındaki 1. Etap turnuvamızda da bu rekoru Bodrum’da tazaleyip yeni rekoru Bodrum’a mal etmek istiyoruz.”

Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hasan Pamuk, bu süreçte bir destek görmediğini ve kendisini yapayalnız hissettiğine değinerek sözlerini şöyle tamamladı;

“Şu anda kendimiz yapayalnız hissediyorum. Mülki amirlerimizin, Bodrum’daki işadamlarının bu spora destek vermesini temenni ediyorum. Çünkü şu an Türk sporunun lokomotifi biz, yani bilardocularız. Burada tevazu göstermeyeceğim. Kürsüden hiç inmiyoruz.  Dünya şampiyonluğu tekelimizde. Bizim burada tek istediğimiz destek.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu