GündemManşetSpor

ALİ ŞEN, DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNDE KONUŞTU

Bodrum Fenerbahçeliler DerneğiBodrum Fenerbahçeliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü”  kutlaması gerçekleştirildi.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” kutlamalarını bu yıl İçmeler mevkisindeki bir otel’de yaptı.

Akşam saat 19.00’dan itibaren otele gelmeye başlayan çok sayıda Fenerbahçe taraftarı günlerini doyasıya kutladı. Marşlar söyleyen taraftarlar zaman zaman meşale yaktı. Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necat Talaşık’ın ev sahipliği yaptığı kutlamaya Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsane başkanı Ali Şen ile mevcut yönetimde asbaşkanlık  görevini yapan Ender Alkaya da katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necat Talaşık, kutlama yaptıkları Forever Club Otel’in en üst katının bundan sonra Fenerbahçeliler Lokali olacağının bilgisini vererek “Fenerbahçeli arkadaşlarımızı burada maç izlemeye muhabbet etmeye davet ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, görev yaptığı dönemlerde  Fenerbahçe’nin tüzüğünü değiştirerek taraftar derneği açılmasına imkan kıldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Şimdi görüyorum ki bizim o günkü çabalarımız meyvelerini vermiş. Müthiş bir topluluk, girer girmez insanın tüyleri diken diken oluyor. Ne mutlu ki Fenerbahçeliyiz. 2017 yılında Fenerbahçe’nin bu noktaya gelmesindeki en büyük katkı tamamen siz taraftarların ve sizleri yöneten başkanlar ile yönetim kurulu üyelerinin.”

Eski başkan Ali Şen ikinci kez başkan seçildiği 1994 yılında Brezilya Milli Takımını o yıl Dünya şampiyonu yapan teknik direktör Carlos Alberto Parreira’yı Fenerbahçe’nin başına getirmesinden de bahsederek sarı lacivertli takımın büyüklüğünü vurguladı. Ali Şen, o dönemde ve ABD Milli takımı başta olmak üzere pek çok takımın istediği Parreira’nın Brezilyalı efsane futbolcularından Pele ve Didi’nin tavsiyeleri ile Fenerbahçe’yi seçtiğini ifade ederek “Biz böyle de büyük bir Fenerbahçeyiz” dedi.

Fenerbahçenin efsane başkanlarından Ali Şen, konuşmasının sonunda mevcut başkan Aziz Yıldırım’a mesaj vererek şunları söyledi:

“Hem Fenerbahçe Başkanı hem de yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarının daha da ilerlemesini ve önümüzdeki yılların Fenerbahçesinde taraftarların gönlünde kimin olduğunun bilinmesini, inatlaşmanın Fenerbahçeye pek uygun olmadığını düşünüyoruz. Herkes büyük görevler yaptı, o büyük görevleri yapanları asla ve asla tenkit etmeyeceğiz. Ama onlarda Fenerbahçe taraftarının gönlünden ne olduğunu, kimi arzu ettiklerinin bilinci içinde olduğunu düşünüyorum. İnşallah büyük hizmetler yapan Aziz Yıldırım bir gün çıkıp diyecek ki; ‘Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde madem Ali Koç var, benim de adayım Ali Koç’ diyebilir. Bunlar zorlamakla olmaz, Aziz Yıldırım bu kulübe benden daha iyi bir başkanlık yaptı. Onu Fenerbahçeliler olarak alkışlayacağız.”

Kutlamalar söylenen marşlar ve yakılan meşaleler eşliğinde devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu