GündemManşet

BAŞPEHLİVANINDAN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

2017 kirkpinar baspehlivanindan baskan kocadona ziyaret (2)Bu yıl 656.’sı düzenlenen 2017 Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin şampiyonu Başpehlivan İsmail Balaban, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette İsmail Balaban’a ikiz kardeşi Başpehlivan Turan Balaban da eşlik etti. Başkan Mehmet Kocadon’a Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden ve çalışmalarından bahseden Balaban kardeşler, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum’da da bir yağlı güreş etkinliğinin düzenlenmesini istediklerini belirtti.

Sporun her zaman yaşamımızın bir parçası olması gerektiğine inandığını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ata sporumuz olan yağlı güreş ile ilgilenen başarılı pehlivanlara ziyaretleri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Spora ve sporcuya desteklerinin her zaman olduğu gibi süreceğini de sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu