MagazinManşet

Usta Çırak Aynı Sahnede

Ferdi Özbeğen'i Unutmadı

 

Taverna müziğinin genç temsilcisi Cefi, önceki akşam Yalıkavak’taki Highlight Otel’in içerisinde yer alan Yunan restoranı Aias’da sahne aldı.

Kısa bir süre önce Bodrum’da kapılarını misafirlerine açan ve başında Kemal Üşenmez’in olduğu Aias Restaurant’ta sahne alan Cefi, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahnede bir an olsun enerjisini düşürmeyerek  muhteşem bir performans sergileyen Cefi, “Velihatı olduğum Fedon abiyle birlikte sezon boyunca aynı sahnede şarkılarımı söyleyeceğim için çok mutluyum. Yaz sezonu boyunca çırak ve usta aynı sahnede olacak bu benim için gurur verici” dedi. Öte yandan müziğin efsane isimlerinden Ferdi Özbeğen’i anmayı da unutmayan Cefi, “Bu işin duayeni Ferdi Özbeğen’di rahmetle anıyorum” dedi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Cefi, alkışlar eşliğinde programını noktaladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu