DünyaManşet

Bayramda da Yoğun Mesaiye Devam Etti

Başkan Aras:"Tüm Çabamız Bodrum'un Güzelliklerine Güzellik Katmak"

 

Bodrum Belediyesi ekipleri, tam kapanma döneminde hız kazandırdığı çalışmalarını, Ramazan Bayramı’nda da yoğun bir mesai harcayarak sürdürüyor.

Başkan Ahmet Aras: “Bodrum’un, altyapısı tamamlanmış ve sürdürülebilir bir kent olması için çaışmalarımız devam ediyor.”

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde özellikle Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Turizm Bakanlığınca yürütülen altyapı, kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmalarının sürdüğü mahallelerde, tamamlanan işlerin üstyapı çalışmalarına ara vermiyor.

Bitez Mahallesi Namascı ve Şah Caddesi üzerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, tam kapanma sürecinin sonuna kadar bu caddelerde asfalt serim çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Torba, Turgutreis ve Koyunbaba mahallelerindeki asfalt ve bakım onarım çalışmaları sürerken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından  bu çalışmalarla eş zamanlı olarak yürütülen yol kenarları, oyun parkları ve diğer yeşil alanlarda budama ve bakım çalışmaları ile ana caddeler üzerindeki sulama işlemleri ise aralıksız devam eden çalışmalar arasında.

Bayram günlerinde de belediye ekiplerinin Bodrum halkının hizmetinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Gerçekleşmemesi halinde bir adım ötesi Bodrum için çevre felaketine neden olacak olan altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yarımadamız genelinde devam ediyor. Diğer taraftan ADM şirketinin elektrik altyapı ve Telekom’un internet altyapı çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, altyapısı biten noktalara Fen İşleri ekiplerimiz zaman kaybetmeden devreye girerek, gerekli üstyapı düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Diğer ilgili müdürlüklerimiz de çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yaparak tam bir eşgüdüm içerisinde Bodrum’un sürdürülebilir bir kent olması amacımız için ellerinden geleni yapıyorlar.

Tüm bu çalışmalar kapsamında sabır ve anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Tek hedefimiz, Bodrum’a ve Bodrum halkına hizmet etmek  ve onlarla birlikte daha yaşanılır bir kente ev sahipliği yapmaktır. ” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu