AsayişGündemManşet

8 KİŞİDEN 6’SI TUTUKLANDI

Bodrum-FETÖ-PDY soruşturmasıYasadışı yollarla Yunan Aadalarına kaçmak için Bodrum’a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen operasyonla yakalanan FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6’sı tutuklandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülensoruşturma kapsamında, farklı illerden gelen 4’ü kadın 4’ü erkek toplam 8 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yesi zanlı Kos Adasına kaçmak için hazırlık yaptıkalrı sırada gözaltına alındılar.

Yürütülen soruşturma sırasında gözaltına alınan zanlıların  Aydın, Antalya, İstanbul, Manisa illerindeki ikametlerinde eş zamanli olarak 7 farklı adreste aramalar gerçekleştirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler iki grup halinde adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkarılan, öğretmen Ş. İ., tekstilci İ.K.,ev hanımları H.A., Ü. Ü. K. A.S. ile işçi olduğu belirlenen M.A. tutuklanarak cezaevine kapatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan A.E. ile A.S.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu