GündemManşetSiyaset

Mandalinci: “Şeffaflık ve dayanışma içinde çalışacağız”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, dünyanın gözde turizm merkezi, çağdaş, Cumhuriyet değerlerine bağlı Bodrum’u, ismine ve marka değerine yakışır, sorunlarından arınmış, keyifle yaşanır hale getireceklerini belirtti “Yönetim anlayışımız tamamen insan odaklı, hizmet odaklı ve çözüm odaklı olacak” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Akyarlar’da site sakinleriyle bir araya geldi.

Yoğun tempoda geçen ve halkın ilgisiyle karşılaştığı seçim çalışmalarının bu hafta sonu zaferle sonuçlanacağını söyleyen Mandalinci, 1 Nisan’dan itibaren görevi devralarak Bodrum için hızlı bir çalışma dönemine gireceklerini ifade etti. Dünyanın gözde turizm merkezi Bodrum’un, çağdaş, Cumhuriyet değerlerine bağlı kimliğiyle de öne çıktığını kaydeden Mandalinci, ismine ve marka değerine yakışır, sorunlarından arınmış, keyifle yaşanır bir Bodrum hedefiyle yoğun bir tempoda çalışacaklarını bildirerek “Su, kanalizasyon, trafik gibi öncelikli konuları gündemden çıkaracak adımları Muğla Büyükşehir Belediyemiz ile zaman kaybetmeden atacağız. Bunla birlikte turizm ve insan odaklı projeleri de hayata geçireceğiz” dedi.

Tamer Mandalinci, şöyle devam etti:

“Aklı, bilimi ve mantığı kullanarak, dayanışma ve şeffaflık içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Vatandaş bahane değil çözüm bulacak. Mahallelerimizdeki konuların birinci çözüm noktası meclis üyelerimiz olacak. Hangi mahalleden hangi meclis üyesi sorumlu bunu ilan edeceğiz ve vatandaşlarımız, muhtarlarımız arkadaşımıza ulaşacak. Çözüm için yükü paylaşmak çok önemli, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri çözüm sağlama konusunda yetkili olacak. Yönetim anlayışımız tamamen insan odaklı, hizmet odaklı ve çözüm odaklı olacak. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kucaklayan bir anlayış olacak. Bodrumlunun ‘benim belediyem’ diyeceği, sahipleneceği, gurur duyacağı bir anlayışı hakim kılacağız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu