GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARINDANTARAFTARA GOL ŞOV

yalıkavak hentbolTürkiye Hentbol Kadınlar 1.Liginde Bodrum’un temsilcisi Yalıkavak Spor, ligdeki mücadelesinde kendi evinde taraftarını yine sevince boğdu Ligin 9. haftasında Elazığ Sosyal Yardımlaşma ile Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda karşılaşan Denizin Kızları, ilk andan itibaren sahada baskıcı oyunuyla dikkat çekti.

Müsabakanın ilk yarısının ortalarına kadar birbirlerinin oyunlarını bozmaya çalışan her iki takım da uzun süre beraberliklerini korudular. Maçta eşitliği bozan ve rakibine nefes aldırmadan art arda attığı gollerle maçın ilk yarısını 13-9 üstün tamamlayan Yalıkavak Spor ikinci yarıda da hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşmada birbirlerinin kalesinde karşılıklı gol bulan her iki takım da maçı izleyenlere adeta şov yaptılar. İlk yarıdaki 4 sayı farkı dakikalar ilerledikçe daha da arttıran Denizin Kızları, sahadan 33-22 galip ayrılarak, taraftarına büyük sevinç yaşattı.

Ligin 10. haftasında ise Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Balıkesir Erdek Kapalı Spor Salonunda ligin güçlü takımlarından Bandırma Spor Kulübü ile karşılaşacak. ‘ Aralık Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma, saat 15.00’de başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu