GündemManşetSiyaset

MHP’DE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

bodrum-mhp-meclis üyeleriGeçtiğimiz gün MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetiminin görevden alınmasına tepki olarak meclis üyeleri istifa etti.

Meclis Üyesi Süleyman Mazı tarafından yapılan basın açıklamasında, meclis üyeleri Mustafa Paşalı, Mazlum Ağan, Hülya Aşkın, Remzi Güngör, Mustafa Dağdelen, Mahmut Özbelen, Erdinç Tekinkaya ve Şakir Açıkgöz hazır bulundu. Yapılan açıklamada anti demokratik uygulamaya karşı sessiz kalmamak adına istifa partilerinden ettiklerini söyledi.

Süleyman Mazı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın genel merkez yöneticilerimizin, ömrünü bu davaya adamış,Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü hareketin neferi olarak her platformda hizmet etmeyi amaç edinmiş İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza reva gördüğü bu antidemokratik tavıra karşı koymak adına 9 kişiden oluşan, mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğumuz, Milliyetçi Hareket Partisi Üyeliğinden derin bir üzüntü içinde istifa ediyoruz. Bundan sonra  parti mensuplarımız ve Bodrumlu hemşerilerimizden aldığımız Bodrum Belediyesi Meclisi üyeliği yetkisini, partimiz bu antidemokratik uygulamalarına son verip,parti içi demokrasiyi işletene kadar bağımsız olarak sürdüreceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu