GündemManşetSiyaset

MEHMET TOSUN TURGUTREİS’TE

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Yarımada genelindeki ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürüyor.

 Yoğun seçim çalışmaları kapsamında rotasını Turgutreis Mahallesi’ne Tosun, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Mehmet Tosun, “Bizim arkamızda kimse yok, Bodrum Halkı haricinde. Kendi imkânlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte mücadele ediyoruz” dedi, kendilerine olan ilgi ve alakanın her geçen gün arttığını söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve beraberindekiler, Turgutreis Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret etti,  projeleri hakkında özet bilgiler aktarıp 31 Mart seçimleri için destek istedi. Başkan Adayı Mehmet Tosun’un ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirten esnaflar da, kendilerini ziyaret ettiği için Tosun’a teşekkür ettiler.

Hava karardıktan sonra ise mahalle toplantılarına katılan Mehmet Tosun, Karabağ Mahallesi’nde coşkulu bir şekilde karşılandı. Yağmurlu ve bereketli bir günde Karabağlı vatandaşlarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun şöyle konuştu;

“Maalesef ve maalesef Bodrum Yarımadamızın diğer bölgelerinde olduğu gibi bu mahallemiz de belediye hizmetlerimiz noktasında günlük yaşamın zorlukları var ve hak ettiği hizmeti alamayan bir Karabağ Mahallemizle karşı karşıyayız. İnşallah önümüzdeki süreçte göreve geldiğimiz taktirde Karabağ!a ayrı bir önem vereceğiz. Bugüne kadar yapılanlardan ötürü hem mevcut belediye başkanımıza hem de ondan önceki yönetimlere çok teşekkür ediyoruz. Biz onların bıraktığı yerden, kimseyi eleştirmeden, eksikliklerimizi gözlemek suretiyle ve aciliyet sıralamasıyla Bodrumumuza ve Turgutreisimize hizmet edeceğiz. Karabağ’da yaşadığınız sıkıntıları bilen bir arkadaşınızım. Yollarımızla ilgili, altyapımızla ilgili ciddi sorunlarımız var. Kaldırım düzenlemeleri ile ilgili, çocuk parkları ile ilgili eksiklerimiz var. İnşallah göreve geldiğimiz durumda bütün bu sorunları sırasıyla çözmek suretiyle bu mahallemizdeki yaşam daha kaliteli olacak.”

Tosun; “Bodrum’un Kaderini Oylayacaksınız”

31 Mart 2019’da bir yerel seçimin yapılacağını Belirten Tosun; “Bu yerel seçim diğer yerel seçimlerden daha farklı. Bodrum yarımadamızın kaderi oylanacak. Biz belediye hizmetleri noktasında 20 yıl geriden takip ediyoruz. Onun için sizden ricam, iyi meclis üyesi kadrosuyla ve projelerimizle göreve talibiz. Bir beş yıl daha kaybetme lüksümüz yok ne yazız ki. Çünkü bir beş yıl, bizi on yıl geriye götürüyor. Oyunuzun kıymetini bilin. Şahsım da dahil olmak üzere çalışacağımıza, üreteceğimize ve Bodrum’umuzun sorunlarını çözeceğimize inanmıyorsanız, bize de oy vermeyin. Biz bu anlayışla siyaset yapıyoruz” dedi.  

Toplantı sonrası söz alan 1924 doğumlu Mustafa İlbay; “Çok güzel konuşman var, çok güzel konuştun. Böyle konuşmana çok sevindim, aferin. Seçildikten sonra bu insanlara hizmet edeceksin” diyerek Başkan Adayı Mehmet Tosun’dan hizmet sözü istedi.

Toplantı sonunda Tosun, vatandaşların beklenti, talep ve şikâyetlerini teker teker dinleyerek, not aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu