GündemManşetSpor

YARIŞLAR MAGAZİN STARTI İLE BAŞLADI

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları BodrumTürkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları Bodrum da Belediye meydanında Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından verilen magazin startı ile başladı. 05-06 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılıyor. Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 3. Ayak ve Türkiye ATV Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışlarını ağırlıyor. Yarışın süper test etapları Cumartesi günü ilk kez gece yapıldı.

Yarışlara 51 Motosiklet, 14 ATV  ve 7 UTV ile toplam 72 kayıt yapıldı.

Cumartesi günü Bodrum Meydanı’nda saat 13:00’da verilev magazin startı ile başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları’nın sıralama yarışları aynı gün Kızılağaç parkurunda yapıldı.

06 Ağustos Pazar günü yapılacak yarışlar saat 14:00’da start alacak ve sporcular, 14,8 km’lik parkurda 4 tur atacaklar. Bodrum yarışı Enduro Test (3 km), Ekstrem Test (2 Tur-2 km) ve Ara etaptan (14,8 km) oluşuyor.

Şehir merkezine 4 km. uzaklıktaki Kızılağaç köyünde bulunan Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda hazırlanan test etapları enduro tutkunlarına zor anlar yaşatttı. Sert toprak zemine sahip olan parkur, Bodrum’un eşsiz manzarasına hakim bir alanda bulunuyor. Bodrum Arena Parkuru, fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkartılarak, doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan ekstrem ve enduro test etaplarından oluşuyor.

SPONSORLARDAN DERECEYE GİREN SPORCULARA HEDİYE YAĞMURU
Bodrum’da bu hafta sonu yapılacak Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları’nda dereceye giren sporculara adeta hediyeler yağacak.

Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum yarışında dereceye giren sporculara toplam 12 bin TL para ödülü dağıtılacak. Türkiye ATV Şampiyonası’nda derece giren sporculara sponsorlar tarafından da çeşitli hediyeler verilecek. ATV – UTV Genel Klasman birincisine Motoran Spada Anton150 marka motosiklet, Genel Klasman ikincisine Domino Lastik firmasından Carlisle marka 4 adet lastik, Genel Klasman üçüncüsüne kask hediye edilecek.

Ayrıca dereceye giren ATV yarışçılarına Carlisle marka lastiklerde %30 indirim, ATV-UTV sınıf birincilerine kask, dereceye giren bütün sporculara Motul Hediye Paketi ve enduro branşında sınıf birincilerine de eldiven hediye olarak verilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu