AsayişGündemManşet

GÜVENLİK GÜÇLERİ KUŞ UÇURTMUYOR

Koronavirüs salgın tedbirleri kapsamında Bodrum’da sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte el ayak çekildi cadde ve sokaklar bomboş kaldı. Güvenlik güçleri ise her zaman olduğu gibi görevlerini sürdürüyor.

Turizm kenti Bodrum’da polis, Jandarma ve sahil güvenlik ekipleri kısıtlama günlerinde de görevlerine aralıksız devam ediyor.

JANDARMA EKİPLERİ ANONSLARLA UYARIDA BULUNUYOR

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı bölgesinde, sahil yolu ve ana caddelerde yaya devriye faaliyetleri uygulanıyor. Yaya devriyelerin yanı sıra motorize devriyelerle de anons yapılarak evde kal çağrısı yapılıyor. Bölgede etkin bir mücadele yürüten Jandarma ekipleri pandemi kapsamında alınan tedbirlere uymayanlar hakkında işlem yapıyor.

Kısıtlama günlerinde tedbirlerini arttıran Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Bodrum-Turgutreis Karayolu üzerindeki bazı kavşaklarda uygulama yaparak araçları tek tek durdurarak kontrol ediyor. Ara sokaklarda ve sahillerde de denetimlerine ara vermeyen Polisler ilk gün 13 kişi hakkında işlem yaptı.

Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri ise görevli botları ile 24 saat esasına göre karasularımızda devriyelerini sürüdürüyor. İzinsiz denize açılan tekneler, amatör balıkçılar ile denize girenleri tespit eden Sahil Güvenlik ekipleri bunun yanında yasadışı geçişlerde bulunan sığınmacıları da kurtarmaya devam ediyor. Öte yandan ekipler Kardak Kayalıkları devriyelerine de devam ediyor.


izmir rus escort

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu