GündemManşetSağlık

Vaka Sayıları Katlanarak Artıyor

Bodrum Genelinde Artış Sürüyor

 

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasında açıklanan haritaya göre Bodrum’da da koronavirüs vaka yoğunluğu artarken, ilçede yaşamını sürdüren bir kişinin daha covid-19 virüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı, 26 Mart günlük koronavirüs tablosunu paylaştı. Açıklanan tabloya göre, 220 bin 985 Kovid-19 testi yapıldı, 29 bin 81 kişinin testi pozitif çıktı, 153 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta 1810 oldu, 20 bin 208 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 921 bin 37’ye yükseldi.

Ülke genelinde artış gösteren koronavirüs vakaları, Bodrum’da da benzer bir seyir izliyor. Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasındaki yoğunluk haritasında ilçedeki vaka sayılarındaki olumsuz yöndeki değişim göze çarpıyor. Özellikle son bir haftadır vaka sayılarında artışın önemli boyuta geldiği gözlemleniyor.

Kaynak: Kenttv

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu