GündemManşetTurizm

YURT DIŞI TANITIMLAR SÜRÜYOR

Bodrum ITB Berlin Turizm Borsasi Fuarinda tanitildi (3)Bodrum Tanıtma Vakfı tanıtım çalışmalarına ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı’nda devam etti.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’a gönül verenlerle birlikte Bodrum’u daha da ileriye taşımak için mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Bodrum’u tanıtmak ve Bodrum’a gelecek olan turist sayısını artırarak ilçe ekonomisinin güçlendirilmesine katkı sunmak üzere çalışmalar yapan Bodrum Tanıtma Vakfı, 08-12 Mart 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı’na katıldı. Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi turizmcilerin yoğun katılım sağladığı fuarda kurulan Bodrum standı, ziyaretçilerden ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Bodrum standını ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

Fuar süresince FTI Tur Operatörü yetkilileri ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda, Bodrum ve Dalaman için Sun Express Hava Yolları’ndan 30.000 ek koltuğun garantili olarak alındığını bildiren FTI Türkiye ve Kıbrıs Direktörü Hicabi Ayhan, her türlü olumsuzluğa rağmen Bodrum’a olan güvenleri nedeniyle risk aldıklarını da ekledi.

Bodrum’un tanıtımı için fuarlara katılımın önemine işaret eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, tanıtım ağını güçlendirmek amacıyla farklı alternatifler geliştirdiklerini belirtti. Daha çok Alman turisti Bodrum’da görmek istediklerini ifade ederek bu yönde çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kocadon, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzluklara rağmen mücadeleyi asla elden bırakmıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında neredeyse tüm turizm fuarlarına katılıyoruz. Bodrum’u hazırlamış olduğumuz tanıtım filmimiz, yöresel tatlarımız ve çeşitli tanıtım materyallerimizle birlikte tanıtmaya özen gösteriyoruz. Bunun dışında ise bu yıl, geçtiğimiz yıl olduğu gibi dünyanın yine pek çok yerinden yabancı gazeteciyi, bloggerı, internet fenomenlerini, acente yetkililerini ve tur operatörlerini Bodrum’da misafir ederek güzel bir şekilde ağırlayıp Bodrum’un güzelliklerini onlara yerinde anlatacağız. Daha çok iç turizmi güçlendirmeye yönelik olarak Türkiye’nin dört bir yanında gezdireceğimiz Bodrum tanıtım tırını da çok yakın bir zamanda faaliyetlerine başlaması için hazır edeceğiz.” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu