EkonomiManşet

Kırdağ 13 Yıldır Bölgede Hizmet Veriyorlar

Bölgenin ISO 9001 Kalite Standartlarında Hizmet Veren Tek İnşaat Firması

 

KIRDAĞ İNŞAAT ilk olarak 2004 yılında KIRDAĞ SARL markası ile İngiltere’de kuruldu. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda bulunan şirket 2005 yılı başında Fransa’ya taşınarak Gonfaron eyaletinde faaliyetlerine devam etti. Halen yurt dışı faaliyetlerine devam eden şirket 2008 yılında Türkiye yatırımlarına başladı. Güllük beldesinde 2008 yılında Behçet KIRDAĞ tarafından kurulan şirket, kuruluşundan bu yana bölgemizde inşaat sektöründe verdiği müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra, her türlü inşaat malzemesinin toptan ve perakende satışı Kırdağ Yapı Market markası ile gerçekleşiyor.

Firma, yapı sektöründeki global gelişmelere artı değer katmak ve sektörün ihtiyaçlarını en geniş ürün seçenekleri ile karşılamak amacıyla, kaliteyi en uygun fiyata verme gayreti doğrultusunda önemli markalarla çalışmasını sürdürüyor. Bu anlamda tüm yeni ürün ve gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kendini sürekli yenileyen dinamik bir yapıya sahip.

Kırdağ İnşaat, verdiği müteahhitlik hizmetlerinde, müşterilerle ilişkileri hem satış sürecinde hem de satış sonrasında devam ettiriyor. Nitelikli malzeme ve hizmetleri en uygun fiyata sunarken sattığı ürünlerin arkasında durabilme prensibi taşıyan firma; müşterilerinin beklentilerine en uygun çözümleri üreterek memnun kalmalarını sağlamayı ve malzeme teslimlerini zamanında tamamlamayı kendine misyon edinmiş.

Kırdağ Şirketi aynı zamanda çevre sağlığını korumak, iş güvenliği konusunda en yüksek standardı uygulamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak da ilkeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yoluna devam eden Kırdağ İnşaat; kaliteli, hızlı ve ekonomik üretim politikasının bilincinde olup, bunun için tüm personel ve ekipmanıyla özverili bir şekilde çalışarak müşteri ihtiyaçlarına cevap verecek etkili bir çözüm ortağı olma yolunda ilerliyor.

Kırdağ İnşaat Türkiye’nin en gözde ve değerli yatırım merkezi Güllük’te birbirinden değerli projelere imza atıyor. Kısa sürede tamamlanan projelerde yatırım sahipleri inşaatın başından tamamlanana kadar geçen süreçte bile yatırımlarının kat ve kat arttıklarına şahit oluyorlar.

Kırdağ İnşaat bütün projelerinde satış garantisi sunmakta ve hatta satın olmuş olduğunuz bir gayrimenkulü o günkü değerinden satın alarak yeni projelerinden de mülk sahibi yapabilmektedir.

Kırdağ İnşaat’ın bugüne kadar Tamamlanan Projeleri :

Konacık Zeytin Evleri, Şelale Residence, Marina Evleri, Taş Villaları, Merkez Residence, Green Hill, Neka Residence, Manastır Evleri,Hermias Residence, Etibank Evleri, Odek Villaları, Sinpaş Projesi, Kıdağ Yaşam Evleri, Kırdağ Yaşam Villaları, Kırdağ İnşaat (1,2,3,4,5,6,7 ve 8), Kadık Projesi,

Firma tarafından bugüne kadar toplam 582 daire, villa ve malikane yapıldı.

Devam Eden Projeler:

Avrupa Yaşam Sitesi, Villa Marina, Bodrum Kırdağ Evleri, Doğa Villaları.

Yeni Başlanacak Projeler:

Doğa Evleri, Avrupa Hill Projesi, Kırdağ mar-IIN Otel, Airport Güllük Otel, Işıksay Otel Gümbet, Kırdağ Marin Otel.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu