GündemManşetSiyaset

MACERA ARAMIYORUM, TARİH YAZMAYA GELİYORUM…

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katıldığı törenle Yalıkavak Seçim İletişim merkezini açtı. Kaynar macera aramadığını, Bodrum’da tarih yazacağını söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar’ın Yalıkavak’ta seçim iletişim merkezi açılışına katıldı. Açılış töreninde Kaynar ve Uysal’ın yanısıra, genel başkan yardımcısı Serdar Eriş, genel idare kurulu üyesi Sefer Bayram, Bülent Şahinalp,  Merkez Karar Kurulu üyesi İsmail Ökten, DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse ve DP Bodrum başkanı Mustafa Baysel yer aldı. Yaklaşık 400 vatandaşın katıldığı açılış töreninde ilk sözü başkan adayı Halil İbrahim Kaynar aldı. Adaylığının düşürülmesi için bir çok siyasi oyuna maruz kaldığını belirten Kaynar; “Ama başaramadılar. Sadece sahaya geç çıkmamıza neden oldular. Masada kazandık, sahada da kazanacağız. Bundan hiç şüphem yok. 5 yılı muhtarlık, 15 yılı belediye başkanlığı olmak üzere bu topraklara hizmet veriyorum. Göltürkbükü’nün dünyada durumu ortada. Göltürkbükü’nde gerçekleştirdiklerimizi şimdi tüm Bodrum’a kazandırmanın zamanı. Ben sizlerin içinizden biriyim. Bodrum’un tüm sorunlarını çok iyi biliyorum ve ekibimle birlikte bu sorunları akılcı projelerle çözecek bilgi ve deneyime sahibiz. Bize güvenin. Biz macera aramaya değil, tarih yazmaya geliyoruz” dedi.

SEÇİME GİDİYORUZ, SAVAŞA DEĞİL

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Milas’ta Büyükşehir adayı Mehmet Kocadon’un programına katıldıktan sonra Yalıkavak’ta Halil İbrahim Kaynar’ın açılışına katıldı. Uysal yerel seçimin bilinçli olarak bir savaş ortamına çevrilmek istendiğine dikkat çekerek; “herşeye rağmen biz sağduyulu davranacağız. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Demokratik ortamdan uzaklaşmayacağız. Bakın pırıl pırıl adaylar çıkardık. Muğla’da Mehmet Kocadon, Bodrum’da Halil İbrahim Kaynar sizlerin içinden çıkan pırıl pırıl insanlar. Kendilerine gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. İnanıyorum ki Muğla’da ve Bodrum’da bu arkadaşlarımız kazanıp tarih yazacaklar” dedi.

MEHMET TOSUN’DAN ZİYARET

Açılış töreninden önce DP heyetine bir de ziyaret gerçekleşti. Yalıkavak’ta seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun ve ekibi, Halil İbrahim Kaynar’ı ziyaret etti. Kaynar ve Genel Başkan Uysal’la samimi bir sohbet gerçekleştiren Tosun, başarılar diledi. Halil İbrahim Kaynar’da Mehmet Tosun’a teşekkür ederek Bodrum’da seçimlerin çok güzel, demokratik bir ortamda gerçekleştiğini, seçim sonuna kadar aynı güzelliğin devam edeceğine gönülde inandığını söyledi.

DP Heyeti açılıştan sonra Bodrum Ticaret Odası’na geçti. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve yönetim kurulunu ziyaret eden heyet, burada Bodrum’un sorunlarını dinledi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal milletvekili olarak bu sorunları Ankara’ya taşıyıp takipçisi olacağının sözünü verdi. Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ise bu sorunları çok iyi bildiğini, odalar ve sivil toplum örgütleriyle yoğun mesai içinde çalışıp, büyükşehir ve merkezi hükümetle tam bir koordinasyon içinde sorunları çözeceklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu