ManşetSpor

Hentbolcularımız Rakiplerine Geçit Vermiyor

Yalıkavakspor Yine Fark Attı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi erteleme maçında Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırlayan Yalıkavakspor, maçı 37-26 kazandı. 

 

Hafta sonu oynanan EHF Avrupa Kupası maçında İspanya’nın Rocasa Gran Canaria takımını 28-25 yenerek yarı finale yükselen Denizin Kızları, bugün de Süper Lig erteleme maçında Görele Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü Kulübü ile karşılaştı. 

 

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk dakikalarından itibaren daha baskılı oynayan Bodrum ekibi, devre arasına 19-11 önde gitti. İkinci devrede de farkı koruyan Yalıkavak, müsabakadan 37-26 galip ayrıldı. 

 

Yalıkavak’tan kaptan Yeliz Yılmaz ile Görele Belediyesi’nden Perihan Topaloğlu Acar, 8’er golle maçın en golcü oyunları oldular. Bu galibiyetle ligde 14’te 14 yapan mavi beyazlılar, 28 puanla liderliğini sürdürdü, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. 

 

Yalıkavakspor Antrenörü Kıvanç Özcan, maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Güzel bir maçtı. Galibiyetle bitirdik. Rotasyonumuz oldu en azından bu maçta. Yani Avrupa Kupası maçında oynayan bazı oyuncularımızı dinlendirmiş olduk. Galibiyet güzel tabi. Oyuncularımı kutluyorum. Rakip takımı da kutluyorum mücadelelerinden dolayı.”

 

Görele Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Binen de şu sözlere yer verdi:

 

“Maça çok kötü başladık. Maalesef öyle de gitti. Maçın başında çekişme olduğu bir anda üst üste 4-5 tane birebir kaçırırsan maç kazanma şansın da olmaz. Tabi biz o golleri kaçırınca savunma gücümüz düştü. Fark 5-6 olunca toparlanamadık. Rakibimi tebrik ediyorum. Bizim için önümüzde çok daha kritik maçlarımız var. Elimizden geleni yapıp ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz.”

 

Görele Belediyesi Spor Kulübü sol oyun kurucu Perihan Topaloğlu Acar da maç sonu şu açıklamayı yaptı: “

 

Maç bizim için biraz kötüydü. Hiç beklediğimiz gibi olmadı, çok hata yaptık. Yalıkavak’a başarılar diliyorum. Çok iyi takım. Avrupa Kupası’nda da onlara tekrardan başarılar diliyorum. Yenildiğimiz için tabi ki üzgünüz ama böyle bir takıma yenildik o yüzden bizim için biraz daha bir motivasyon oldu.”

 

Yalıkavakspor’da Pivot Kübra Yılmaz ise şu değerlendirmeyi yaptı:

 

“Güzel bir maç geçirdik. Galibiyet aldıktan sonra her türlü güzel bizim için. Adım adım gidiyoruz. Bir sonraki maça bakacağız şimdi. Namağlup gidiyoruz, bundan da çok memnunuz. Çalışıyoruz. Daha yeni maç yaptık, biraz yorgunluğu vardı. Ama hiçbir rakibimizi hafife almıyoruz. Yani Görele de iyi bir rakipti bizim için. Kazandık, mutluyuz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu