GündemManşetSpor

MENEMEN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bodrumspor_Menemen_hazirliklarina_basladi (21)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Menemen Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde 13. Hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında Bucaspor ile 1-1 berabere kalan B.B.Bodrumspor, 14. Hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda Menemen Belediyespor’u konuk edecek. Kırmızı Grup’ta 13 puanla 12. Sırada bulunan B.B.Bodrumspor ile 29 puanla 4. Sırada bulunan Menemen Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma 26 Kasım Pazar günü 13.30’da başlayacak. B.B.Bodrumspor bugün tek antrenman ile başladığı Menemen Belediyespor hazırlıklarına yarında çift antrenman ile devam edecek.

BODRUMSPOR SAKATLIKLARLA MÜCADELE EDİYOR

B.B.Bodrumspor sezon başından bu yanan bir çok oyuncusunun sakatlanmasıyla her hafta başka bir kadroyla sahaya çıkarken, son oynanan Bucaspor karşılaşmasında da 3 oyuncu birden sakatlandı. Bucaspor karşılaşmasında B.B.Bodrumspor’un tek golünü atan Emre Şahin, 29. Dakikada sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarken, Şahin’in Pazartesi günü yapılan sağlık kontrolleri sonrasında ayak bileğinde birinci derece yırtık olduğu ve yaklaşık bir hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yine Bucaspor maçında ikinci yarının başlarında sakatlanan Emrah Öztürk’ün ise, dizinde birinci derece yırtık ve bağlarında da zedelenme olduğu tespit edilirken, Öztürk’ün de yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

MUHAMMET ARAN İLK DEVREYİ KAPATTI…

B.B.Bodrumspor’un başarılı stoperi Muhammet Aran’ında Bucaspor karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonrası omzu çıkmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.  Aran’ın yapılan sağlık kontrollerinde ise omuz köprücük kemiğinin çıkmasından dolayı bağlarında kopma olduğu, kemiğin omuz bağı ile kaynama süreci de göz önüne alındığında yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

ÇAĞRI TEKİN’İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR…

Sezon başında geçirdiği sakatlık nedeniyle herkesi üzen B.B.Bodrumspor’un golcü oyuncusu Çağrı Tekin’in tedavisi devam ederken, Tekin’in devre arasında takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Mehmet Albayrak bu hafta takımdan ayrı çalışmalara başlarken, Mehmet Bağlı ve Salim İyik ise bu hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu