AsayişGündemManşet

MUĞLA POLİSİNDEN YUNUS KURSU

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünce İl Merkezi ve İlçelerde görev yapacak 34 polise daha Yunus Polisliği kursu düzenlendi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşın can ve mal emniyetinin en üst seviyelere taşınması amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu bağlamda son olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli toplam 34 polis memuruna daha Yunus Polisliği Kursu düzenlendi. Yaklaşık 3 hafta süren kursda eğitici olarak il dışından konularında uzman personel getirtilirken, kursu başarı ile bitiren 3 personele düzenlenen tören ile sertifikaları takdim edildi.  Sertifika törenine katılan Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, başarılı kursiyerleri kutlayarak kendilerinden olaylara seri bir şekilde müdahale ederken kendi can güvenliklerini göz ardı etmemelerini ve trafik kurallarına kesinlikle uymalarını istedi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü A. Gaffar Okkan Konferans Salonu ‘nda düzenlenen sertifika törenininde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Temel ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da hazır bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu