ÇevreGündemManşet

ÇÖPLÜK YANGINI SÜRÜYOR

Bodrum-çöplük yangınıÇöplük yangını devam ederken, çıkan dumanlar Bodrum’u sarmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde yanmaya başlayan ve Bodrum’da tedirginliğe neden olan çöplük yangını devam ediyor. Dün öğle saatlerinden itibaren rüzgarın Batıdan Doğuya doğru esmesiyle Bodrum üzerindeki duman dağılmıştı. Ancak akşam saatlerinde yine yön değiştiren rüzgar nedeniyle, çöplükten çıkan duman yeniden Bodrum’u sardı.

Gece kulüplerinin gökyüzüne yansıttığı ışıklar çöplükten gelen duman nedeniyle normalinden kat kat daha net gözükürken, özellikle Yokuşbaşı, Çarşı, Kumbahçe ve İçmeler’da yaşayan vatandaşlar günlerdir çöp kokusu ve dumanıyla yaşıyor.

Çöplükteki yangın içten içe yanarak devam ederken, itfaiye ekipleri ve iş makineleri de yanının çıkış anından itibaren yangını söndürmeye çalışıyor.

Öte yandan bazı vatandaşlarda günlerdir yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekiplerine soğuk su ve yiyecek servisi yaparken, itfaiye erleri kendilerini düşünen vatandaşlara da teşekkür ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu