ManşetSpor

Muğlalı Bisikletçiler İstanbul’dan Başarıyla Döndü

Alt yapılarda da başarılı bir nesil geliyor...

 

Başarıları ile Tüm Türkiye’de dikkat çeken Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcuları, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Beykoz’da düzenlenen Sezonun Son Yarışı Türkiye Kupası Puanlı Yol Yarışında  Büyüklerde Spor Toto Cycling Team ve Beykoz Belediyesi Bisiklet Takımının ardından Türkiye Üçüncülüğünü elde ederek büyük başarı elde ettiler. U23 Erkekler Kategorisini de 2023 Türkiye 2.si olarak kapatan takımın genç sporcusu İsmail Mert Bozkurt’ta Türkiye 5.si olarak Alt yapılarda da başarılı bir nesil geldiğinin sinyallerini verdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul Beykoz Spor Ormanı, Bisiklet Parkurunda düzenlenen yarışa Muğla’dan katılan Karya Bisiklet Kulübü sporcuları; Adem Can Ateş, Nurettin Emre Oruç, Emre Özkurt, Barış Akkoyun, Ömer Taha Yalçın, Fatih Güngör ile genç sporcular; Ekin Erkan Okuyucu ve İsmail Mert Bozkurt, Kürsüde yerlerini alarak 2022 sezonunun ardından 2023 sezonunu da başarı ile kapatarak başarıları ile tüm Muğla’yı gururlandırdılar. Antrenör Akif Bozkurt yönetiminde başarıdan başarıya koşan takımın Takım Menajeri Emre Turan, iki yıllık çalışmalarımızın şükür ki meyvelerini almaya başladık. Takımımız gerçekten önemli takımların arasından sıyrılarak bu başarıyı elde etti. Bu da bizi her şeyden fazla gururlandırıyor dedi. Tamamen Muğla Valiliğinin destekleri ile çıktıkları yolda kısa sürede ana sponsorsuz bu noktaya geldikleri için çok Mutlu olduklarını belirten Turan, şimdi bir ay kadar ara vereceğiz. Sporcularımız UCİ yarışları, Bölgesel ve Ulusal Uluslararası yarışlar zor bir dönem geçirdi. Biraz dinlenecekler ve hemen ardından 2024 sezonu için start vereceğiz. Takımımıza birkaç destek yapmayı planlıyoruz. Umarım seneye de yine bu başarıyı arttırarak devam edebiliriz dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu