GündemManşetSağlık

Yaşlılara Kovid-19 Aşısı Uygulandı

Sevgi Evleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinde Aşı Uygulaması Yapıldı

 

Muğla’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında engelli ve yaşlı bakım merkezleri ile sevgi evlerinde kalanlara Kovid-19 aşısı yapıldı.

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, gazetecilere, huzurevinde kalan yaşlılar ile engelli bireylere ve personele ilk doz aşıların yapıldığını söyledi.

Yaklaşık bir yıldır salgınla etkin mücadele ettiklerini belirten Bozçelik, “Yaşlı, engelli ve çocuk kuruluşlarında yapılan aşılama çalışması bu mücadelede bir dönüm noktası. Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Başkanlığı koordinesinde yapılan aşı çalışmasıyla kuruluşlarımız tamamen güvenli alan olacak.” dedi.

İlçelerdeki özel ve resmi tüm kuruluşlarda da aşılama çalışmalarının bugün tamamlanmasının planlandığına değinen Bozçelik, bu süreçte emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozçelik, Muğla ve ilçelerinde engelli, yaşlı, sevgi evlerinde kalanlar ve kurum personeli dahil olmak üzere 770 kişiye aşı yapıldığını bildirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu