AsayişGündemManşet

GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE SİLAHLI SALDIRI 1 ÖLÜ 4 YARALI

bodrum-silahlı saldırıGöltürkbükü Mahallesi’nde bir beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ölürken, aralarında ünlü sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho’nun da olduğu 4 kişi yaralandı.

Sosyetenin gözde beldesi Göltürkbükü’nde dün gece şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Kapıda bulunan güvenlik görevlilerini hedef alan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, işletmeye kurşun yağdırdı.

Saldırı anında seken kurşunlar yan işletmede bulunan müşteriler ve çalışanlara isabet etti. Olayda 22 yaşındaki Furkan Say hayatını kaybederken, Nesibi Günenç, Yasin Kaya ile kulüpte eğlenen Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Olayın ardından işletmelerin önünde büyük panik yaşanırken, yaralıların Bodrum’daki özel hastanelere kaldırıldı.

Kurşunların isabet ettiği işletmenin sahibi Cemal Yarar, “Yan taraftaki işletmenin kapısındaki güvenlik görevlisine ateş açıldı. Oradan seken mermiler de bizim iskelemize sekerek isabet etti. Bizim 2 elemanımız yaralandı, birini de kaybettik. O an iskelede barın önünde oturan müşterilerimiz yaralandı. Olayın bizimle ve işletmemizle kesinlikle bir ilgisi yoktur” dedi.

Olayın ardından jandarmaya ifade vermeye giden Çilek Beach’in ortağı şarkıcı Berksan, bilgi almak isteyen basın mensuplarını Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığının önünden önce uzaklaştırıldı daha sonra Bodrum İHA Muhabiri Eren Ayhan kısa süreli gözaltına alındı. 4 Jandarma görevlisi tarafından karakola alınan Ayhan’ın kamerasındaki görüntülerin silindiği öğrenildi.

Saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu