AsayişGündemManşet

Müebbet Hapisle Cezalandırıldı

Bensu Narlı Cinayetine İlişkin Davada Karar

Muğla‘nın Milas ilçesinde, tartıştığı kız arkadaşı 23 yaşındaki Bensu Narlı’yı evinde av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Serhat K, müebbet, Emircan D. ise “cinayete yardım etmek” suçundan 11 yıl hapse mahkum edildi.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Serhat K. ile Emircan D, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Salgın nedeniyle duruşma salonuna az sayıda kişi alındı.

Sanıkların ve taraf avukatlarının son beyanlarının alınmasının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Serhat K’nın “kasten öldürme” suçundan müebbet hapsine karar verdi. Diğer sanık Emircan D. ise “cinayete yardım etmek” suçundan indirim hükümleri uygulanarak 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Milas’ta tartıştığı kız arkadaşı Bensu Narlı’yı 12 Mart 2021’de tüfekle öldürdüğü iddia edilen Serhat K. ile ona yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen Emircan D, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınmıştı. Zanlılar çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Gölcük escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu