GündemMagazinManşet

ALDIĞI KURBANLIKLARA ADETA TATİL YAPTIRDI

bodrum-aydın-aydın-kurbanlıklarKurban Bayramına sayılı günler kala Bodrum’a gelen şarkıcı Aydın Aydın, aldığı bir keçi ve bir koçla birlikte sahilde gezdi.

Keçi ile koçun başına şapka takan şarkıcı Aydın, birde iki küçükbaş hayvana şortlar giydirdi. Keçiyle, koçu Paşatarlası sahiline indiren ünlü şarkıcı hayvanlarla beraber şezlonga yatıp güneşlendi. Kurban bayramı öncesi son kez hayvanlara tatil yaptıran şarkıcı kurbanlıklara kola içirmeyi de ihmal etmedi.

Biraz güneşlendikten sonra koç ve keçiyle birlikte tekneye binen sanatçı Kumbahçe Koyunda tekne turu yaptı.  Ardından sahil kenarına tekrar küçükbaş hayvanları indiren Aydın daha sonra keçi ve koçla birlikte denize girdi.

Hayvanlarla beraber yüzen Aydın daha sonra güneşlenmek için tekrar sahile çıktı. Keçi ve koç güzel bir gün yaşattığını düşünen Aydın gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Allah’ım bu hayvanları bize sevap kazanmamız için gönderdi. Bende bu güzel hayvanların son kez gezip dolaşmasını ve son günlerini iyi yaşamalarını istedim. Bu yüzden burada önce sahilde güneşlendik, ardından yatla gezdik, daha sonra ise denize girip serinledik.”

 

Vatandaşların ve turistlerin şaşkın bakışları arasında kurbanlıklarla Kumbahçe sahilinde dolaşan sanatçı özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu