GündemManşetSpor

BODRUM’DA ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HEYECANI

Bodrumspor_muglaspor_Turkiye_kupasi (2)Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak.

6 Eylül Salı günü Bodrum Şehir Stadı’nda tek maç eleme usulü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü 15:30’da çalacak. Sezon açılış maçlarında her iki takımda 3 puan alırken, önemli maç öncesi B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya dostluk mesajları vererek şunları söyledi;

“ Bu hafta güzel bir galibiyet ile takımımız lige başladı. Takımımızın oynadığı futboldan çok memnunuz ve maçın ardından Salı günü bir kupa maçımız var. Bu kupa maçında da kulübümüzün kardeş takımı, ilimizin güzide kulübü Muğlaspor ile eşleştik, güzel bir derbi olacak. Muğlaspor’da hazırlık dönemimde güzel futbol oynadı, iyi takımlara karşı iyi mücadele ile iyi galibiyetler aldı. Ligin ilk maçında da deplasmanda Denizli Belediyespor karşısında güzel futbol ile bol gollü bir galibiyet aldı. Bizim takımımızda lige güzel bir galibiyet ile başladı. Açıkcası söylemek gerekirse yarın çok güzel bir derbi olacak. Yarın Muğlalılar, Bodrumlular futbola doyacak diye düşünüyorum. Hem saha da iki ezeli rakip, hem de saha dışında el ele Muğlalı kardeşlerimizle güzel bir derbi izleyeceğiz birlikte. Ben herkesi, bütün spor sevdalılarını yarın Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak bu yerel derbiye davet ediyorum. Yarın bu maçı şölen havasında hep birlikte yaşayalım. İnşallah sahada iyi oynayan takım turu geçen ekip olur. Şimdiden kardeş takımımız Muğla’ya başarılar diliyorum”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu