EğitimGündem

Risk Yönetimi ve Değerlendirilmesi Eğitimi

is saglıgı guvenligi (1)İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında “Risk Yönetimi ve Değerlendirilmesi Eğitimi” konulu seminer verildi.

Bodrum Belediyesi İş Sağlığı Güvenliği Birimi tarafından Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün toplantı salonunda “İş Sağlığı ve Güvenliğinde Risk Yönetimi ve Değerlendirilmesi Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitime müdürlüklerde bulunan İş Sağlığı Güvenliği Risk Analiz Ekibinde yer alan sorumlular katıldı.

Eğitimle ilgili bilgiler veren Bodrum Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Acar; “Yaptığımız iş ile ilgili her zaman bir risk vardır. O yüzden bizim de her zaman risklere karşılık önlemimi almamız ve dikkat etmemiz gerekiyor. ‘Seni evde bir bekleyen olduğunu unutma!’ sloganıyla da bahsettiğimiz gibi bu konuda bundan sonra daha dikkatli olup personelimizi de çalışma alanlarında denetleyip bilgiler aktaracağız” dedi.

Bodrum Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, personele yönelik eğitimlerin aralıksız olarak devam edeceği belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu