AsayişGündemManşet

İLK MÜDAHALE BAŞKAN GÜRÜN’DEN…

Yatağan ilçesi Madenler kavşağında tur otobüsü ile yabancı plakalı aracın karıştığı kazada 11 kişi yaralandı. O sırada bölgeden geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün kazazedelere ilk müdahaleyi yaptı.

Alınan bilgilere göre, Madenler kavşağından Aydın istikametine dönüş yapan Güney Y. yönetimindeki yabancı plakalı araç ile Sedat Ö. yönetimindeki içinde yabancı turistleri taşıyan otobüs ile çarpıştı.

Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Sevir ambulansı sevk edildi. Yaralılardan yabancı araç sürücüsü ile yanındaki eşi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hollanda uyruklu Adriana Dina Wilhemmina, Geodge Fernaldo, Justin Tilburg, Celine Tilburg, Monique Gerardine, Fas uyruklu Abdelouahıd Bakalı, Fransa uyruklu Esmeralda Zouina, tur şirketi görevlisi Rifat Arıkan ve Ayla Ege de 112 ekipleri tarafından Yatağan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Milas’taki bir davetten dönen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kazanın üstüne denk geldi. Dr Başkan kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahaleyi yaparak 112 ekiplerine yardımcı oldu. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu