GündemKültür SanatManşet

Hayat Sohbetlerine Ünlü İsimler Konuk Oldu

Farklı Konularda Farklı Konuklarla Sohbetler

 

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Hayat Sohbetleri, ünlü isimlerin moderatörlüğünde  önemli konukları bir araya getirdi.

Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Hayat Sohbetleri programının ilki, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde gerçekleşti. Didem Baydar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programın konukları ise Eşik Platform üyesi Selin Nakıpoğlu ile Mor Çatı Proje Koordinatörü Zeynep Ekin Aklar oldu.

Bir sonraki programda ise Soner Olgun’un moderatörlüğünde ünlü besteci Mazlum Çimen konuk olurken, diğer programda ise Nebil Özgentürk’ün moderatörlüğünde yazar, karikatürist, senarist ve yönetmen Gani Müjde konuk olarak izleyicilerle buluştu.

Hayat Sohbetleri’nin son programında ise Metin Uca’nın moderatörlüğünde Prof. Dr. Özlem Kumrular ile turizmci Galip Gür izleyicilerle buluştu.

Mausolos Sergi Salonu’nda gerçekleşen, farklı konu ve düşüncülerin konuşulduğu programlar binlerce kişi tarafından izlenirken, programlarda Bodrumlu müzisyenler Neco ve Melis Dağ ise şarkılarıyla eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu