AsayişGündemManşet

Ermeni Asıllı Kişi Ölü Bulundu

Yürüyüşe Çıkan Raffi Haykkavafyan'ın Cansız Bedeni Bulundu

 

Bodrum’da sahildeki vatandaşlar, bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Yapılan kontrollerde isminin Raffi Haykkavafyan(66) olduğu öğrenilen vatandaşın öldüğü belirlendi.

Bugün Kumbahçe Mahallesi İçmeler mevkiinde faaliyet gösteren sahil kenarındaki bir otelin önünde bir adamın hareketsiz şekilde yattığını görenler, sağlık ekiplerinden yardım istedi.

112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde isminin Raffi Haykkavafyan’ın olduğu öğrenilen vatandaşın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Polis ve Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası cenaze, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi’ne ait araçla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İçmeler bölgesinde eşi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Ermeni asıllı Haykkavafyan’ın yürüyüş için sahile geldiği, burada kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu