GündemManşet

Atıl Durumdaki Bina Kamuya Kazandırılıyor

Gündoğan Mahallesine Yeni Hizmet Binası

 

Bodrum Belediyesi mülkü olan ve yıllardır atıl durumda bulunan Gündoğan Mahallesi’ndeki iki katlı bina restore ediliyor.

Bodrum genelinde Belediyeye ait mülkleri tek tek gezerek kullanım amaçlarını ve durumlarını yerinde tespit eden Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gündoğan Mahallesi’nde atıl durumda olan binanın yeniden değerlendirilerek kamuya kazandırılması için talimat verdi.

Gündoğan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bina için Bodrum Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin onaylanmasının ardından çalışma başlatıldı. Bir süredir devam eden yenileme çalışmaları kapsamında, öncelikle bina çevresinde bulunan yağmur giderleri ve menfez tamiratları yapıldı.

Yanında küçük bir meydanın da düzenleneceği binanın birinci katında Gündoğan Mahalle Muhtarlığı, Zabıta Birimi ve Emlak Servisi Veznesi bulunacak. İkinci kat ise bölgedeki Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarına tahsis edilecek.

Kısa süre sonra hizmete açılması beklenen bina dış görünümü ile de çevreye örnek olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu