AsayişGündemManşet

CİNAYET ZANLILARI ADLİYEDE

bodrum-kadın cinayetiTurgutreis Mahallesi’nde yaşayan Hafize Müjde Özer’i öldürüldükten sonra cesedini Kızılağaç’taki ormanlık alana attıkları tespit edilen iki kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Bodrum’da 5 gündür kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki Hafize Müjde Özer’in önceki gün cansız bedeni bulunmuş konu ile ilgili birlikte yaşadığı hayat arkadaşı B.K. ile V.K. isimli şahıslar Jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgilere göre, Özer’in abisi tarafından kayıp ihbarında bulunulmasıyla birlikte harekete geçen Bodrum Jandarma topladıkları deliller eşliğinde 9 yıldır Hafize Müjde Özer ile birlikte yaşayan ve aynı zamanda başka bir kadınla evli olan B.K.’yı sorguladı. B.K. ifadesinde, evde ruhsatsız tabancasını temizledikten sonra doldur kapa yaparken namluda unuttuğu merminin ateş almasıyla karşısından oturan Hafize Müjde Özer’i yüzünden kazaen vurduğunu söyledi. Özer’in kanlar içinde kalmasıyla korktuğunu ve cesedi arkadaşı V.K. ile birlikte gece yarısı Kızılağaç Mevkiinde ormanlık alana attıklarını evi de temizlediklerini itiraf etti. Tabancayı ise parçalayarak Allihoca Burnun’da denize attığını söyleyen B.K. ve ona yardım eden V.K. işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Öte yandan Muğla Emniyet Müdürlüğü Dalgıç Ekibi ise suç aleti tabancanın denize atıldığı noktada gün boyunca arama yaptı. Ekipler tabancaya ait gövde kısmının bulunduğu aramaların bir süre daha süreceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu