AsayişGündemManşet

Kalede Görünmez Kaza:2 Yaralı

Vincin Taşıdığı Çakıl Yüklü Çuval Yırtıldı

 

Devam eden Bodrum Kalesi restorasyon çalışmalarında görünmez bir kaza yaşandı. Vincin taşıdığı çuvaldan düşen çakıllar biri ağır toplam iki işçiyi yaraladı.

Öğlen saatlerinde çalışmalarına devam edilen Bodrum Kalesinde Vinç tarafından çakıl yüklü çuval taşındığı sırada yaklaşık 40 metre yüksekte çuval yırtıldı. O sırada aşağıda çalışma yapan iki işçinin üzerine yaklaşık 200 kg. lık çakıl döküldü.

Enkaz altında kalan işçilerden biri ağır şekilde yaralanırken diğeri hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. alınan ihbar doğrultusunda Kaleye, 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve Polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve çalışan diğer işçilerin yardımıyla yaralılar Sağlık ekiplerine sevk edildi.

Haberi alır almaz Başkan Yardımcıları ile birlikte Kaleye gelen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Müze Müdürü Hüseyin Toprak’a geçmiş olsun diyerek olay hakkında bilgiler aldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Ahmet Aras, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu ve özel bir hastanede tedavi altında tutulduğu açıkladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu