EkonomiManşetTurizm

Hotel Show 2024 Sektör Temsilcilerini Ağırladı

 

Hotel Show 2024, sektör temsilcilerini turizm sezonu öncesi bir araya getirdi. Etkinlik; gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satan firmalar ile otel yöneticilerinin buluşmasına olanak sağladı.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği (TTMD) ve Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği (KAHDER), MSL Global Turizm iş birliğiyle Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. destekleriyle gerçekleşen Hotel Show 2024 yüzlerce misafiri ağırladı.

Hotel Show 2024, endüstriyel mutfak, dekorasyon malzemeleri, otel tekstili, mobilya, aydınlatma ürünleri, bilişim sistemleri, elektronik sistem araçları, elektrikli araçlar – sigorta çözümleri, operasyonel araç kiralama, golf proje geliştirme – profesyonel spor aletleri, profesyonel led ekran sistemleri, oda kartı ve havlu kartları, yangın söndürme ekipmanları, gıda ve içecek tedarikçileri, akıllı kart ve kilit sistemleri, kahve ve kahve makineleri gibi birçok ürün ve ekipman ile ilgili firmalara ev sahipliği yaptı.

Etkinlik paydaşlarından Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği Başkanı Adem Bakır, bu sene ilki gerçekleştirilen fuarla ilgili, “Buradaki amacımız Bodrum’da turizm faaliyetleri gösteren işletmelerle tedarikçi firmaları bir araya getirmek. Karnaval havasında gerçekleşen açılışımızın ardından sektör temsilcileri bir araya geldiler. Tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Turizmcilerin tedarikçiler ile bir araya gelmesi için bir platform hazırlamak istediklerini belirten BODER Başkanı Ömer Dengiz,” Bunu tek başımıza yapmak istemedik. Turizm Teknik Müdürler Derneği (TTMD) ve Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği ile (KAHDER) birlikte ortaklaşa bir satın alma buluşması yapmaya karar verdik. Kuşadası, Marmaris, Fethiye’den Milas’tan da 2 bine yakın profesyoneller geldi.” dedi.

Buluşmanın bugün son günü olduğunu belirten Dengiz, şöyle konuştu:

“Bugün de Kuşadası’ndan bir otobüsle buraya geldiler. Burada 43 firma stant açtı. Organizasyon eksikliği yaşanmaması için son dakikalarda gelen firmaları alamadık. BODER olarak şunu söylemek istiyorum üye menfaatleri için böyle projeler yapmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda 2025 yılında da otel şov fuarı, satın alma buluşması yapacağız. Şimdiden 7 tane firma ile görüşmelere başlandı. Satın alma aşamasında ilk başta otelciler ürünlerini birebir görmek istiyorlar. Bu tür buluşmalarda ürünleri görüp sorularda sorabiliyorlar. Buluşmalarda da iyi fiyat fırsatını yakalıyorlar. Firmalar anlaşmalarını da yapıyorlar. Maille bir ürün almak yerine şirketin muhataplarıyla görüşüyorlar o anlamda daha iyi bir hava yaratıyoruz. Bu bence daha çok önemli. Hotel Show ismi bence çok enternasyonal bir isim. Bu buluşmalar daha çok büyüyerek Bodrum’a marka olacaktır diye düşünüyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu