AsayişGündemManşet

VATANDAŞ DUYARLILIĞI

Bodrum-Gümbet KavşağıGümbet Kavşağı ışıklarında lastikleri alev alan kamyona vatandaşlar ve polis ekipleri müdahale etti.

Bodrum Merkezinden Konacık istikametine doğru seyir halindeyken Gümbet Kavşağı ışıklarında duran ve bir süpermarkete gıda malzemesi taşıyan 48 DJ 620 kamyonun lastikleri bir anda alev topuna döndü. Alevleri gören çevredeki esnaf ve olay yerinden geçmekte olan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangın tüpleri ile hemen müdahale ettiler.

Balatalarının aşırı ısınması nedeniyle yangının çıktığı kamyon şoförü ise araçtan inerek yangının söndürülmesine yardımcı oldu. Bölgedeki duyarlı bir işletmeci olan Aytekin Alptekin hemen yangın söndürme tüpü ile alevlere müdahale etti. Müdahale sonrası konuşan Alptekin şunları söyledi:
“Aracın balataları lastiği aleve çevirdi. Lastik yanmaya başladı. Vatandaşlık görevi olarak tüple müdahale edip söndürdük” dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekibin araçta gerekli kontrollerini yapmasının ardından kamyon bölgeden uzaklaştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu