AsayişGündemManşet

POLİSTEN ORGANİZATÖRLERE OPERASYON

Bodrum-Göçmen KaçakçılığıMuğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekiplerince göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 9 organizatör yakalandı.

Sınırı aşan suçlar sınıfında değerlendirilen göçmen kaçakçılığı suçunun önüne geçilmesi ve suç oluşumu içerisinde olan grupların deşifre edilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında,  Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce önceki gün göçmen kaçakçılığı suçunu gerçekleştiren organizatörler tespit edildi.

Milas ve Bodrum ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucu, 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Avrupa hayali kuran Suriye, Pakistan ve Irak uyruklu 91 göçmenin yakalandı.  Operasyonlar kapsamında ayrıca,  göçmen sevkiyatında kullanılan 2 adet tekne ile 2 adet tekne motoru ele geçirildi.

Öte yandan, operasyon öncesi aynı suç organizasyon içerisinde olduğu tespit edilen 2 organizatör tutuklandı.

Bodrum ve Milas’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 9 şüpheli “Göçmen Kaçakçılığı Yapmak” suçundan Çarşamba sabahı Milas KOM Grup Amirliğinden Adli makamlara sevk edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu