GündemManşetSağlık

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Muğla‘da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ve sahte içki denetimleri aralıksız devam ediyor. 

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” konulu genelgesi kapsamında, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla ülke genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri denetimleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Tavlı öncülüğünde, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda başkanları, emniyet ve jandarma ekiplerince gerçekleşen denetimlerde, vatandaşların alınan tedbirlere uyması istendi.

Denetimlerde son günlerde artan sahte ve kaçak alkol olayları ile ilgili işletmelerde, içki şişeleri ve bandroller incelenirken, işletmelerin alkol satış izin belgeleri de kontrol edildi.

Tavlı, yaptığı açıklamada, denetimlerin devam edeceğini belirterek, Muğla‘da huzur ve güvenliğin korunması için bütün görevlilerin sahada olduğunu, sahte ve kaçak alkolle mücadelenin de kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da Kaymakam Bekir Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcımız Ummahan Yurt, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özgür Arıkan, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Polis ve Zabıta ekiplerince önceki akşam çarşı merkezinde Covid-19 sağlık tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu