EğitimGündemManşet

VALİ ORHAN TAVLI, OKULLARI ZİYARET ETTİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yüz yüze eğitimin ikinci aşamasının başlaması dolayısıyla Menteşe Atatürk İlkokulunu ve Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, okullarda alınan pandemi tedbirlerini inceledi.

İncelemelerine Atatürk İlkokulu ile başlayan Vali Orhan Tavlı, koronavirüs ile mücadele kapsamında maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirleri inceledi veyüz yüze eğitimin ikinci aşaması hakkında bilgiler aldı.

Burada sınıfları ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Orhan Tavlı,öğrencilere hikâye kitabı ve boyama kitabı hediye etti.

Vali Orhan Tavlı, öğrencilere maske, sosyal mesafe ve el hijyenineher zamankinden daha çok dikkat etmeleri gerektiğini de hatırlattı.

Daha sonra Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, koronavirüs tedbirleri kapsamında incelemelerde bulundu.

Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya, Mobilya ve Dekorasyon Bölümlerini de ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, öğrencilerin atölyelerde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Orhan Tavlı, öğrencilere atölye önlüğü hediye etti.

İl genelinde eğitim öğretimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam etmesi izin tüm tedbirlerin titizlikle alındığını ifade eden Vali Orhan Tavlı, 13 ilçede bulunan tüm okullara Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri tarafından üretilen 200 bin maske, 10 ton yüzey temizleyicisi ve 35 ton el dezenfektanının ulaştırıldığını ve okulların sürekli dezenfekte edildiğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu