GündemManşet

BAŞKAN ARAS MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Eskiçeşme ve Cumhuriyet Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Eskiçeşme Mahallesi Şafak Sokak’ta devam eden çalışmalarda sona yaklaşılırken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras devam eden çalışmaları inceledi. Ekip sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aras, sokak sakinlerini de dinleyerek istekleri olup olmadığını sordu.

Sokakta yapılan çalışmalar kapsamında yağmur suyu hattı, sokağın tesviyesi, mazgal imalatı ve beton döküm çalışmalarının da tamamlanmasıyla sokakta kilit parke taşı döşeme işlemi başladı. Bu hafta tamamlanması planlanan çalışmaların ardından sokak üzerinde ve çevresinde çevre düzenlemesi çalışmaları başlayacak.

Şafak Sokak’taki incelemelerin ardından Cafer Paşa Caddesi üzerinde yürüyen Başkan Aras, cadde esnaflarına hayırlı işler dileklerinde bulunarak burada da incelemelerde bulundu.

Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’ne geçen Başkan Aras, mahalle muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile birlikte mahallede incelemelerde bulundu. Mahallede kurulan pazaryerinde, Alien Deresi ve çevresi ile Severcan Caddesi ve caddeye bağlı bulunan ara sokaklarda incelemelerde bulunan Başkan Aras, tespit ettikleri sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat vererek mahalleden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu