AsayişGündemManşet

TOPOĞRAF GÖKMEN’İ UYKUSUNDA ÖLDÜRDÜ…

Bodrum’da uykuda kafasına sert bir cisimle vurulan bir kişi, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 18 Eylül günü Bitez Mahallesi’nde bir inşaat şantiyesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre çalıştığı firmaya ait şantiyede uyuyan 44 yaşındaki Gökmen Cerrahoğlu’nun kafasına sert bir cisimle vuruldu. Topoğraf olduğu öğrenilen Cerrahoğlu, ağır şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Gökmen Cerrahoğlu, burada yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

10 gündür yaşam mücadelesi veren Gökmen Cerrahoğlu, bugün yaşam savaşını kaybetti. Savcı ve polis incelemesi sonrası, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazenin yarın Bursa’ya gönderileceği ve öğle namazına müteakip Bursa Hacı Zahide Camii’nde kılınacak namazın ardından Geçit Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan Cerrahoğlu’nun başına sert bir cisimle vurarak önce ağır yaralanmasına, daha sonra da ölümüne neden olan şahsın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu