AsayişGündemManşet

TOMA’lar Görev Başındaydı

Bodrum ve Milas Yangınında Aktif Görev aldılar

 

Bodrum’un umurça Mahallesinde başlayan ve İçmeler Tersaneler bölgesine ilerleyen yangında çok sayıda kurum ve kuruluş aktif görev aldı.

Muğla İl emniyet Müdürlüğüne bağlı 3 Toma aracıda bu yangına müdahale etti. Tomalar daha sonra Mumcular bölgesinde çıkan orman yanında söndürme çalışmalarına destek oldu.

Muğla il emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Koordineli Bodrum ilçe emniyet müdürlüğü olarak tüm imkanlar kapsamında 3 toma ile yangının ikametlere sirayet etme durumu olan mevkilerde müdahalede bulunmuş ve müdahaleye devam edilmektedir . Ayrıca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tesisine yönelik tüm imkanlar ile tedbirler alınmış sahada görev başındaki orman ve itfaiye personelinin bölgelere intikalleri en hızlı şekilde sağlanarak güzergahların tamamında jandarma unsurları ile koordineli görevlendirmeler yapılarak tüm tedbirler eksiksiz alınmış ve bünyemizde görev ifa eden tüm personel ile sahada görev alınmaktadır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu