AsayişGündemManşet

BAHŞİŞ KUTUSUNU BOŞALTAN ZANLI SERBEST BIRAKILDI

Bodrum’da bir kafeye müşteri olarak gelip, giderken bahşiş kutusunu boşaltan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Geçen hafta Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kafeye müşteri gibi gelen bir kişi, 2 içecek içtikten sonra kalkıp hesabı ödedi. Mekandan çıkarken bar üzerindeki bahşiş kutusunu gören şahıs, kutuyu açıp paraların bir kısmını aldı. Etrafı kolaçan eden fakat o esnada kayıtta olan güvenlik kameralarını unutan şahıs, paraların geri kalanını da diğer ceplerine doldurdu.

Kutudan yaklaşık 700 TL çalan şahıs, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kafeden çıkıp gitti. Bir süre sonra bahşiş kutusunun boşaltıldığını fark eden işletmeciler, güvenlik kameralarını kontrol ettiklerinde olan biteni gördü. İşletmeciler polise müracaatta bulundu.

İşletme sahibi bahşiş kutusunu 17 yaşındaki oğlunun koyduğunu ve 2 haftadır hiç açmadığını ifade ederek “Basketbol oynuyor, kendisine basket ayakkabısı alacaktı” demişti.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıs, adliyeye sevk edildi. D. E isimli şüpheli adli kontrol kararı ile serbest.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu