AsayişGündemManşetSağlık

TOPLU TAŞIMADA DENETİMLER ARTTI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kabine toplantısında alınan karar gereği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınmamasına yönelik açıklamasının ardından Bodrum’da denetim yapıldı.

Kovid-19 tedbirlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Bodrum Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde toplu taşıma araçları ve taksilerde uygulama yaptı.

Uygulamalarda, ayakta yolcu alınıp alınmadığı, şoför ve yolcuların maske takıp takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadıkları kontrol edildi. 

Evrakları incelenen araçlarda bulunanlar, alınan tedbirlere uymaları ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Denetimler sırasında 2 taksi şoförüne maskesiz yolcu bindirmekten, taksilerde yolcu olarak bulunan 6 kişiye maske takmamaktan, 4 minibüse afiş asılmaması, bir minibüse de dezenfektan bulundurulmaması nedeniyle işlem yapıldı. 

Toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlar ise denetimlerden memnun olduklarını dile getirdi. 

office 365 lisans satın al

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu