AsayişGündemManşetSağlık

40 İŞLETMENİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Bodrum’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle işlem yapılan 40 işletmenin ruhsatları da iptal edildi.

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki denetimlerini sürdürüyor.

Turizmin en gözde tatil beldesi Bodrum’da yapılan denetimler sırasında sezon başında ruhsat değişikliğine giderek mekanlarını açan gece kulübü ve diskoların ruhsatları iptal edildi.

Bodrum’daki bazı eğlence mekanları geçen Temmuz ayında Bodrum Belediyesi’nden aldıkları kafe ruhsatlarıyla kapılarını bir bir açmaya başladı. İlçenin farklı mahallelerinde faaliyet gösteren 40 mekan, kafe ruhsatıyla çalışmasını sürdürdü.

Ruhsatına uygun olarak kafe gibi çalışan fakat tedbirlere uymayan mekanlarada 1, 4 ve 15 gün arasında değişen kapatma cezaları uygulandı.

Alınan bilgilere göre, ruhsat değişikliğine giderek yasağı delen ve salgın tedbirlerini hiçe sayan 40 işletmenin ruhsatı iptal edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu